torsdag 22 oktober 2009

Mitterminsomdömen

Idag fick flickorna sina preliminary report cards. Och en mamma kan ju inte annat än bli så glad så man måste snyfta lite. Den lilla, som förstås inte har samma svårighetsgrad som sin syster, har högsta betyg i allt. Betygen har två grader, Satisfactory och With difficulty, och hon har bara Satisfactory. Den stora har - trots att de ligger så långt framme i matten - lyckats med att få Satisfactory i matten och faktiskt även för "Reads and listens to different texts" och nästan (mittemellan de bägge betygen) för "Uses language to communicate and learn".

Bägge ungarna har fått högsta betyg för Effort i alla ämnen. Och likaså högsta betyg för Self-Discipline, Social Skills, Work Habits och Punctuality. Jag är så imponerad!

4 kommentarer:

Mia sa...

Å grattis grattis grattis S och I :D. Vad duktiga ni är som kämpar på med ny skola och nya språk. Ni är verkligen jätteduktiga! Vi tänker på er mycket och saknar er. Är det något som ni skulle vilja ha från Sverige som ni vill att jag skickar till er? Kanske något som ni saknar som inte finns i Canada om det nu skulle vara något som inte finns där... :).
Massor av kramar från Mia med familjen.

Unknown sa...

Roligt att läsa att det går så bra för dem:)

malin2 sa...

HEJJA HEJJA!!! Underbart att läsa!

m. sa...

Såå roligt! Duktiga de är, krama dem så mycket från oss!