torsdag 3 april 2008

Hoppas huset står kvar

Grannen eldade igår. Han försökte elda hela söndagen också, dock utan större framgång då eftersom det var vått ute.

Igår lyckades han med följande:

Elda brasa cirka 4 x 4 meter.
Brasan placerad en meter från vår tomtgräns, max tio meter från radhuslänga med papptak och tre meter från parkerade bilar.
Lågor som slog upp mot hustaket.
Elda frigolit.
Elda gamla köksskåp.
Inte släcka ordentligt.

Vid diskussion hävdar han att han ju köpt brandsläckare och att han har vattenslang. En liten brandsläckare på en liter var det och en trädgårdsslang. Suck.

UPDATE: Har nu pratat med brandmästaren och fått ett telefonnummer att ringa ifall han eldar igen när vi går hem. Jädrar i min lilla låda, då ligger han illa till.

3 kommentarer:

RANA sa...

Nämen det är HÄRLIGT, tjejen! Heja, heja, PÅ'N bara.

Det är nånting med män och deras brasor. (Och nu talar vi inte om deras akterut belägna företräden.) Om du kom tillräckligt nära pyromangrannen, så såg du säkert att hans ögon var svarta och vansinniga, och att det med pyttepyttesmå bokstäver stod "bränn, bränn" i pupillerna.

Jag klickade mig hit, efter att ha tjuvläst din asnyggt formulerade kommentar hos Jensens tankar. Jag gillar ditt språkbruk skarpt!

Allt gott, främling!
Rana

Kajsa sa...

Ett sånt pucko, minst sagt.

Åretruntparadiset sa...

rana: Faktiskt har han svarta, smått galna ögon. Och hörlurar kopplade till mp3 som spelar adrenalinstinn musik. Och fyra eldande assistenter som ivrigt hugger ned allt som växer på tomten och eldar upp dem, allt med samma frenesi. Välkommen, förresten.

kajsa: Pucko var ordet.