söndag 9 november 2008

Utan väskor i USA


En hälsning från Georgetown, Washington DC kommer här. Och ni läste rätt. Trots 2 timmars transfer i Köpenhamn lyckades SAS inte se till att våra väskor kom med planet över Atlanten.

Tursamt nog är mitt handbagage packat med åtminstone mediciner och linser och tandborste fick vi på planet. Men resten...

Igår kväll tillbringade vi alltså med att strosa i Georgetown men i stället för att bara strosa var vi tvungen att gå in och köpa oss nya underkläder och varsin ny tröja att ha idag. Jag rekommenderar inte Abercrombie & Fitch eller Urban Outfitters med sex timmars jetlag på kvällen....

Yra i huvudet efter den jobbiga uppgiften hamnade vi till sist på en italiens restaurang, åt fantastiskt gott och bara njöt. Georgetown är underbart mysigt med små hus i flera våningar brevid varandra. Riktigt, riktigt pittoreskt.

Nu är vi snart redo för en dag på stan och vi ska börja med att hitta ett ställe som öppnar kl 06 för att äta frukost. Ikväll klockan åtta först kommer väskorna, så frågan är om det måste inhandlas ett par skor också, för det känns sådär att gå på fin restaurang ikväll iförd gamla sunkiga gympadojor.

Inga kommentarer: